Reference

na webu Aukce Movita

Lenka Kouřilová, prodej pozemku Hustopeče

S pomocí aukčního portálu Movita jsem prodávala pozemky, v tom mě byl nápomocen pan Mgr. Martin Půček. S jeho profesionálním přístupem jsem byla velmi spokojená.Vše mi podrobně vysvětlil a vše dopadlo na výbornou. Mohu jen doporučit

Petr Barfus, prodej bytu Praha

S p. Mgr. Půčkem jsem byl nadmíru spokojený. Líbilo se mi celkový průběh aukce, kdy jako prodávající jsem mohl sledovat průběh aukce a vidět aktuální nabízenou cenu. Před aukcí byla profesionálně provedeno zpracování prezentace mé prodávající nemovitosti, díky tomu bylo dosaženo maximální prodejní ceny, která předčila mé očekávání. Po úspěšné aukci, jsem byl propojený se stranou kupujícího přes advokátní kancelář, která zajistila bezpečný převod. Příště mojí další nemovitost bude prodávat opět přes pana Mgr. Půčka.

 

Ing. Leo Plaček, Prodej pozemku Doloplazy

Dobrý den, tímto bych chtěl poděkovat panu Mgr. Martinu Půčkovi za profesionální a odborný přístup při realizaci prodeje mého pozemku v rámci elektronické aukce. Při první schůzce se mi dostalo nenuceného a lidského vysvětlení celého průběhu prodeje formou elektronické aukce, se kterou jsem se setkal poprvé. Samozřejmostí byl i další postup a informovanost v průběhu aukce. Největší dojem, ale na mne zanechalo sledovat adrenalinovou online aukci mého pozemku, který se vydražil nad mé původní očekávání. Pokud mohu, chtěl bych doporučit ostatním zájemcům o tento typ aukce z pohodlí vlastního domova. 

 

 

Štefkovi, nákup pozemku Oznice

Nákup pozemku v aukci jsem si vyzkoušel poprvé. Musím uznat, že celý průběh je srozumitelný a spravedlivý. S aukcí nám pomohl pan Mgr. Martin Půček, který nám veškerý průběh objasnil předem. Potom už jsme pouze netrpělivě čekali na den D, kdy měla aukce během 30 minut proběhnout. Systém je spravedlivý pro kupujícího, protože se do poslední chvíle může rozhodnout, jakou částku je ochoten zaplatit. Na druhou stranu prodávající má možnost rychlého prodeje pozemku a v přímém přenosu vidí průběh aukce a celý obchod je tak transparentní. Pochopitelný je také vstupní poplatek při registraci do aukce, protože tak eliminuje osoby, které nemusí mít skutečný zájem pozemek koupit. Poplatek je neúspěšným uchazečům po aukci ihned vrácen na účet. V našem případě jsme měli štěstí, naše nabídka byla nejvyšší a pozemek jsme získali. Oproti původní ceně jsme ušetřili několik set tisíc a myslím, že obě strany byly spokojeny. Pokud se objeví příležitost takto nakoupit nemovitost v budoucnu, považoval bych to za výhodu oproti klasické realitní nabídce.

 

Miroslav Šišma, prodej domu Šternberk

Vážení, když jsem se rozhodl prodat dům po rodičích, netušil jsem, že existuje tato služba prodeje nemovitostí. Kontaktoval mne  Mgr. Martin Půček, který mne informoval o možnosti prodeje tímto způsobem. Připravil smlouvu, osobně mne navštívil v mém bydlišti a vše vysvětlil. Po domluvě jsme se o víkendu sešli k obhlídce a nafocení domu. Zpracoval podklady pro uvedenou aukci. Byl jsem velice překvapený, že jsem nic nemusel vyřizovat, včetně zpracování všech písemností a poplatků. Stačilo pak jen podepsat kupní smlouvu s kupujícím. Tento způsob prodeje byl mnohem příjemnější než přes kteroukoliv realitní kancelář a cena za nemovitost byla taková jakou jsem si představoval a bez vedlejších výdajů. Osobně si myslím, že tento systém prodeje je vytvořen ke vší spokojenosti, jak prodávajících tak kupujících.

 

Martin Janků, nákup domu Hranice

Přes aukční portál jsem realizoval nákup domu. Dům se mi v aukci podařilo vydražit za cenu, kterou jsem si dopředu stanovil. Celkový proces aukce byl  jednoduchý a srozumitelný.

 

Daniel Tvrdý, prodej pozemku Oznice

Prodej nemovitosti formou aukce bych rád doporučil. Nejenže jsem se ve výsledku nemusel o nic starat, ale měl jsem kompletní právní servis. Sám jsem si odsouhlasil částku, za kterou byla nemovitost nakonec prodána k mé spokojenosti. Vše jsem řešil z pohodlí domova, až na konečný podpis, který proběhl v advokátní kanceláři. Velkou zásluhu na prodeji měl Mgr. Martin Půček, který se prodeje nemovitosti ujal.